• 5 butiker, 111 041 produkter
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

/% · vinter · · : Premium

B
C
B
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
kontrollera Goodyear Ultragrip Performance+ Suv tillgänglighet
Bredd
Profil
Fälgstorlek

Innehåll:
kontrollera priserna för Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

Konkurrenter

Goodyear Ultragrip Performance+ SUV-däcket har fått betydande uppmärksamhet i olika tester, främst för dess imponerande prestanda i våta förhållanden och snö. Dessa tester hänvisar normalt sett till däckets exemplariska hantering i regnigt väder och lyfter fram goda säkerhetsmarginaler mot vattenplaning, vilket i grund och botten innebär att däcket kan behålla sitt grepp och stabilitet även i kraftiga regn. Denna kvalitet bekräftas ytterligare av dess prestanda i snöiga förhållanden, där det enligt uppgifter stannar på kortare avstånd jämfört med andra förhållanden, en funktion som är avgörande för säkerheten vid vinterkörning.


Komfort är en annan betydande positiv egenskap som nämns och indikerar att däcket erbjuder en smidig och behaglig körupplevelse på olika ytor och i olika förhållanden. Detta är en viktig faktor för SUV-förare som värdesätter inte bara prestandan utan även komfortnivån som deras däck ger under långa körningar eller dagliga pendlingar.


Men Goodyear Ultragrip Performance+ SUV-däcket är inte utan sina kritiker. Trots dess framstående prestanda i våta och snöiga förhållanden har dess prestanda på torra vägar påpekats som en relativ svaghet. Detta tyder på en kompromiss i dess mångsidighet över alla väderscenario, vilket kan vara en kritisk övervägande för förare i regioner med olika klimatförhållanden. Dessutom uppvisar däcket enligt uppgifter den högsta rullmotståndet i tester, en faktor som kan påverka bränsleeffektiviteten och därmed den övergripande kostnadseffektiviteten av att använda däcket.


Prissättningen är en annan aspekt där Goodyear Ultragrip Performance+ SUV-däcket kan avskräcka vissa potentiella köpare. Det ligger på en högre prisnivå, vilket, trots dess exemplariska prestanda i vissa förhållanden, kan få prismedvetna konsumenter att leta efter alternativ som erbjuder en bättre balans mellan kostnad och prestanda.


Sammanfattningsvis utmärker sig Goodyear Ultragrip Performance+ SUV i att erbjuda säkerhet och komfort i våta och snöiga förhållanden, vilket gör det till ett berömvärt val för förare som prioriterar dessa aspekter. Emellertid begränsningar i torr prestanda, tillsammans med högt rullmotstånd och en högre prisnivå, tyder på att det kanske inte är det bästa allroundalternativet för alla. Blivande köpare bör väga dessa faktorer mot sina specifika körsbehov och förhållanden när de överväger detta däck.

Storlekar

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv tillverkas i 35 storlekar, från 215/65 R17 upp till 275/40 R22.
Filtrera:
visa priser

Liknande däck

Jämförelse: däck som liknar Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

Tidslinje

2021

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv lanserades

Utnämningar

Bäst
Våtförmåga
Autobild 2023
TyreReviews.com 2023
Bäst
Våtsvängning
Autobild 2023

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv i däcktester

Alla däcktester där Goodyear Ultragrip Performance+ Suv omnämndes:
Autobild Vinterdäcktest 2023 225/60 R18
Exemplariska
Rangordnad #3 av 10
Att säkra tredje plats bland sina konkurrenter, stack Goodyear Ultragrip Performance+ SUV ut i vinterdäcksevalueringen och erhöll en 'utmärkt' slutlig bedömning. Denna däck noterades särskilt för sin allmänna excellens, med enastående hanteringsegenskaper på våta ytor och en grund av goda säkerhetsmarginaler mot vattenplaning. Dessutom utmärkte det sig med korta bromssträckor på både snötäckta och torra vägar, vilket gav det högsta anseende inom dessa kritiska vinterprestationsområden. Trots sitt högre pris är detta däck överlägset i discipliner som "Våt cirkelhörning" och "Våthantering", vilket tydligt understryker dess värde och visar dess balanserade kapacitet anpassad för SUV:er som navigerar utmanande vinterförhållanden.
Namn
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
Visa testinformation
ARBÖ Vinterdäcktest 2023 235/55 R18
Rekommenderade
Rangordnad #6 av 10
Namn VinterVåttTorrRullmotståndLjudnivå
Bäst värde i tester636443188
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv 585842167
Visa testinformation
Namn
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
Visa testinformation

Testbetyg fördelning

100% (1x)85% (1x)
ExemplariskaRekommenderade
1x1x

Rangordningar x Däckstorlek

R18
92.5% (2x)

Rangordningar x Bredd

225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (1x)85% (1x)

Andra modeller från Goodyear