• 5 butiker, 111 041 produkter

Jämförelse: Michelin CrossClimate 2 vs. Vredestein Quatrac Pro

# Michelin CrossClimate 2
/96%
Vredestein Quatrac Pro
/61%

Lägg till i jämförelsen

DimensionerR15 - R21 R17 - R22
Pris
Ta bortTa bort från jämförelsenTa bort från jämförelsen

I denna jämförelse kommer vi att titta närmare på två däck för alla årstider: Michelin CrossClimate 2 och Vredestein Quatrac Pro. Båda däcken har testats i olika förhållanden, och vi sammanfattar deras styrkor, svagheter och övergripande prestanda baserat på tillgängliga testresultat.

Michelin CrossClimate 2 är rankat 89% av vår webbplats och utmärker sig för sin utmärkta prestanda på snö, torra bromsningar och motstånd mot vattenplaning. Dessa egenskaper inkluderar torra bromsningar, snöbromsningar, snöhantering och snödragning. Det har varit en konsekvent topprestering i gemensamma tester såsom Autoklub ČR och TyreReviews.com. Men det har bedömts ha begränsat grepp i våta förhållanden med höga nivåer av understyrning.

Å andra sidan rankas Vredestein Quatrac Pro på 78% av vår webbplats och utmärker sig i våta bromsningar och våt hantering. Trots sin lägre totala rating har det lyckats överträffa Michelin CrossClimate 2 i vissa testkategorier, särskilt i våta förhållanden. Men Quatrac Pro har visat vissa svagheter på snö och torr prestanda, såväl som lågt motstånd mot vattenplaning och det högsta rullmotståndet i vissa tester.

När man överväger gemensamma testpositioner presterar Michelin CrossClimate 2 generellt bättre i tester överlag och rankar högre i TyreReviews.com 2022, Autoklub ČR och Autóbild, bland andra. Men Vredestein Quatrac Pro kan fortfarande ha en fördel i våta förhållanden.

Sammanfattningsvis har Michelin CrossClimate 2 en högre total rating och presterar bättre i gemensamma tester överlag, särskilt i snö och torra förhållanden. Dess huvudsakliga svagheter är dess grepp i våta förhållanden och understyrningsbeteende. Å andra sidan är Vredestein Quatrac Pro mer fokuserad på prestanda i våta förhållanden med bra våta bromsningar och hantering, men har flera svagheter på andra områden, såsom snö och torr prestanda, motstånd mot vattenplaning och rullmotstånd. Beroende på dina körningsförhållanden och prioriteringar kan du välja vilket däck som passar dig bäst baserat på deras specifika styrkor och svagheter.

Lägg till i jämförelsen

Dimensioner och priser

ömsesidiga provningar

Namn
Bäst värde i tester1
Michelin CrossClimate 2
Omdöme: Testvinnare
1
Vredestein Quatrac Pro1
Visa testinformation
Namn VinterVåttTorrRullmotståndLjudnivå
Bäst värde i tester636446199
Michelin CrossClimate 2
Omdöme: Högt rekommenderade
63 5946 19 9
Vredestein Quatrac Pro
Omdöme: Rekommenderade
465943187
Visa testinformation
Namn VåttTorrSnöRullmotståndSlitage
Bäst värde i tester2+2+2+11
Michelin CrossClimate 2
Omdöme: Nöjdhet
2-1-2+ 1 2-
Vredestein Quatrac Pro
Omdöme: Bra
1-2233
Visa testinformation
Namn Stoppsträcka i torrt väglagStoppsträcka i blött väglag
Bäst värde i tester37,650
Michelin CrossClimate 237,6 53,9
Vredestein Quatrac Pro4250
Visa testinformation
Namn VåttTorrSnö
Bäst värde i tester2+1-1-
Michelin CrossClimate 2
Omdöme: Bra
2-1- 1-
Vredestein Quatrac Pro
Omdöme: Nöjdhet
2+ 22-
Visa testinformation